Operation fixa sovrumsdörr

Har gnällt ett bra tag på att jag inte kunnat stänga dörren in till mitt sovrum ordentligt med följd att hundarna roat sig kungligt därinne. Framför allt Hugo använder sängen som sin bäratillbakagrejerochtuggasönderställe. Dessutom är sängen som ett smärre grustag när hundarna rumsterat om där. Vilket med andra ord betyder jämt. Efter gårdagens fynd i sängen med mashmallows, maränger etc tog jag idag tag i operation fixa sovrumsdörr. Ibland behöver det inte vara så svårt. Det visade sig att den där hängaren jag hade över dörren var i vägen. Tog bort den så var det klart. Nu grämer jag mig över att jag inte kommit på det tidigare… hade sparat ett par dubbeltäcken samt ett antal lakan och påslakan.

IMG_5106[1] IMG_5105[1] IMG_5103[1]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.