Kakmonstret Hugo

Det var så skönt att komma hem efter en otroligt lång jobbdag men sen när jag väl kom hem fick jag ett spel. Röt i åt ungarna att omedelbums tömma diskmaskinen. Hur svårt kan det vara att göra något knop hemma utan att jag ska behöva få tokspel först..? Det tar såna enorma mängder energi. Nåja, de hörde väl att det inte var läge att knota så diskmaskinen blev faktiskt tömd. Det går inte riktigt ihop sig med långa arbetsdagar och ta hand om allt hemma ensam också… ligger katastrofalt efter med att hålla undan och städa inne vid det här laget.

Hugo verkar ha haft synnerligen tråkigt när jag varit borta hela dagen och hela kvällen. Tonåringen hade förvarnat så jag var lite förberedd men ändå… i min säng hittade jag rester efter: gårdagens hembakta mumsiga hallongrottor (Hugo verkade också tycka att de var mumsiga) samt plastburken de låg i, en påse små mashmallows (gissa hur mysigt det är med geggiga halvtuggade mashmallows ingnussade i påslakanet), en påse maränger (smuligt värre), ett paket ballerinakex (fast just det tror jag faktiskt bara han hittat och tuggat lite igen på en gammal förpackning) och ett av lillemans benskydd från fotbollen (var de nu lyckades hitta det för det var evigheter sen lilleman spelade fotboll).

Är nog läge att byta lakan ikväll…

Nästa prioriterade projekt i rucklet är att fixa dörren till mitt sovrum så att den går att stänga och därmed stänga ute hundarna när jag inte är hemma…

IMG_5100[1]

Det är på något sätt en otrolig tur att han är gudomligt söt när han sover Hugo…

IMG_5101[1]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.