Nu är det inte långt kvar… sliten

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

10 Responses to Nu är det inte långt kvar… sliten

  1. Lång dag på resande fot

  2. Verkligen, körde hemifrån kl 6 i morse men nu har jag äntligen kommit hem!

  3. Hur många gånger fick du tanka? 😛

  4. Långresa med gasbil! Det var strongt gjort.

  5. Faktiskt bara när jag var nästan hemma +Anders Söfting. Med gaspassaten kommer jag minst 40 mil på gastanken. Med lite eftertanke på var gastankställena finns fungerar det riktigt bra att köra på gas i krokarna där jag kör.  Och de krokarna är rätt omfattande här i södra Sverige… 🙂

  6. Hehe, det är faktiskt ingen större skillnad. Eftersom jag försöker att köra på nästan bara gas får jag tanka lite oftare bara +Fredrik Mellström. Å andra sidan behöver jag bensträckare med jämna mellanrum när jag kör så det kanske t o m är rätt bra…

  7. Tur att man inte försöker köra på gas här, skulle bli långt att tanka 😀

  8. Bor man fel ut gastankställssynpunkt är det nog bättre att välja annan variant på bil än gasbil men det blir allt bättre med gasställen.

  9. Ja, västra Sverige har det ju ganska bra med gasstationer. 40 mil är inte så tokigt nej 🙂

  10. Sträckan Stockholm-Tvååker är lagom att stanna i Mjölby för tankning om jag kör E4:an. Kör jag E20 upp mot Falköping t ex blir det stopp i Vårgårda. Gasar jag mot Småland är Värnamo perfekt eller en liten omväg om Ullared. När jag kör till Blekinge finns gastankställe i Karlshamn och även Olofsström tror jag men dit har jag inte hittat än. I Växjö fick jag leta länge innan jag hittade pumpen men till slut fick jag tankat även där. Sen har jag en pump på vägen till jobbet. Mycket praktiskt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.