Vindkraftverket på plats!

Efter en del om och men så stod det faktiskt där alldeles på egen hand. Det där vindkraftverket som jag faktiskt har del i att det kommit upp. Det första internationella vindkraftverket från e.n.o. energy GmbH, en e.n.o. 92, 2,2 MW med 103 m tornhöjd. Har varit lärorika och mycket intressanta dagar!
Höll på att klippa två älgkalvar som sprang över vägen när jag väl kom iväg på rull hemåt… dålig bild men det går faktiskt att skönja en där i allt det suddiga. Häftiga djur de där älgarna! Om jag slipper köra på dem…

Hugo blev så glad att jag äntligen kom hem igen så han var tvungen att tugga sönder något. En ficklampa fick sätta livet till i natt…

Så var han så där riktigt gulligt nära…

Tror alla djuren blev lika glada över att matte så anlände rucklet igen till slut… nu hoppas jag bara att jag lyckas varva ner så jag hinner sova lite innan jag ska upp igen.

This entry was posted in Hundar. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.