Hugo och Ubbe Snubbe med närkontakt

Hugo och Ubbe Snubbe hamnade visst väldigt nära. De är båda två lite lagom avvaktande men vänder man ryggen mot finns den där otäcke inte längre och det blir betydligt mindre obekvämt… Hugo skulle allra helst vilja tugga brutalt på katten men det går inte när matte är så här nära.

IMG_5068[1] IMG_5071[1]

Den här positioneringen blev de nöjda med…

IMG_5073[1]

Skulle försöka vara ledig den här veckan. Det har spruckit med råge. Var på kontoret halvdag i går. Har blivit en hel del jobb idag mellan stängslande och annat. Imorgon blir det visst upp i ottan för en tripp till Blekinge. Den här stormen ställde till det både lite här och lite där…

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.