Helikoptershow och Hugo med på jobbet

Efter all kritik att ha lyst med sin frånvaro igår visade Försvaret upp sig idag… vet inte hur många varv de cirklade runt runt runt med den där militärhelikoptern under tiden vi var på site. Det kom dessutom ett jaktplan dånandes… Det kanske var mig de jagade..?

Idag fick Hugo följa med på jobb. Kastade mig in på Granngården på vägen för att köpa en hundbur så att han inte skulle äta upp bilen de stunder han fick sitta själv. Vet i sjutton om han uppskattade det så värst egentligen… det där med sju timmar i bil är väl så där kanske. Fast det var väldigt uppskattade promenader mellan allt bilåkande. Blev t o m lite närkontakt med andra hundar. Mycket bra miljöträning idag! Sista biten t o r till site, ca tre km, tog vi oss en spring/gångtur i till och frånregn. Så lite motion har vi fått även idag. Vi körde hemifrån vid niotiden i morse och kom hem sju på kvällen. Han pinkade inte enda gång på hela dagen. Det är nackdelen med att egentligen bara ha jyckarna i koppel när vi springer. De kommer liksom inte på att de ska kissa när de är kopplade…

This entry was posted in Hundar. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.