Bästa kollegan Saga agerar nackvärmare

Det är konstiga tider med härjande viruspandemi. Inte för att det egentligen är speciellt stor skillnad på min vardag. Den är ganska mycket som vanligt. Sitter i stort sett alltid hemma och jobbar. Men det är ändå konstiga tider. Människor beter sig så underligt. Kan inte annat än att förundras över eländet. Som tur är har jag mina dagliga kollegor här hemma i form av alla djur. De beter sig i alla fall hyfsat förutsägbart och förståeligt. För det mesta.

Saga agerar nackvärmare när jag sitter med datorn i knät och jobbar i soffan. Det värmer gott både kropp och själ.

This entry was posted in Katter and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.