Löpning #74/2019

Löpning #74/2019 4,7 km. Avslutade året med en löprunda. Mycket nöjd med det. Med en tredje kan det väl nästan börja kallas en vana igen?

Så blev det totalt 74 löprundor under 2019. Målet med 50 mil blev det ingenting av men får vara glad med den löpning som blev, 37 mil skrapades ihop under året. I stort sett bara under det första halvåret. Andra halvåret har det bara sprungits sporadiskt. Förhoppningsvis blir det ändring på det nu.

Fille är så nöjd att få komma ut och röra på sig. Sover gott i soffan sen. Det är så skönt att se att Fille vågar sig ut och sova i soffan igen efter åren som hunsad av Hugo. Det är en betydligt trevligare stämning i hundflocken. Även om matten saknar Hugo gör Fille inte det.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.