Det virvlade in ett par jourbarn

För att lösa en akutsituation virvlade det in ett par sexåringar för två journätter. Mysiga stunder varvades med att en tornado drog fram. Nu har de åkt igen och det kommer att ta ett tag att bearbeta de här dagarna. Det finns så många barn med stora behov. Det är det svåraste med att vara familjehem/jourhem, inte att hantera oerhört oroliga, jobbiga och stökiga barn, utan att se hur dåligt de mår så att deras bästa strategi för att överleva är att bete sig så.

This entry was posted in Familjehem and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.