Löpning #65/2019

Löpning #65/2019 4,7 km. Har inte varit helt kurant i kroppen sedan måndagens träningsdos i kombination med flytthjälp och annat kånkande och bärande. Var inte så sugen på att springa men det skulle bli en promenad med Rocky och då får allt Fille få sig en runda han också. Att gå med Fille draghund är ingen hit så ett löppass mitt på blanka varma eftermiddagen i strålande sol och klarblå himmel med 25 grader i skuggan blev det. Fick med mig femtonåringen på cykel. För att vara så varmt så gick det faktiskt rätt hyfsat. Det fick gå långsamt men så hiskeligt långsamt gick det inte.

Efter löpningen blev det promenad med hund och mamma med tvååring, lika långt som löprundan. Idag höll jag hund och drog ingen vagn. Även om den rullar på fint den där löparvagnen så blir det allt ett extrapåslag att rulla den. Sista biten var det tvååringen som höll i kopplet. Det är fantastiskt det där med barn och djur.

This entry was posted in Barnbarn, Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.