Löpning #62, 63 och 64/2019

Beklagade mig i söndags över att jag tyckte att jag vad lat och inte kom ut att springa så mycket. Det tar jag tillbaka efter motionerandet dagen efter i måndags. Började med ett varv med draghunden Fille. Sen ett varv med unghunden och tonåringen. Avslutade med ett varv med löparbarnvagn med en tvååring i för att dra igång barnets mammas nya löparkarriär. Det var sannerligen ingen lat dag…

Löpning #62/2019 4,7 km. Ett första varv med draghunden Fille. Det var varmt så han behagade minsann inte dra så mycket.

Löpning #63/2019 4,7 km. Andra varvet med Rocky och tonåringen. Tonåringen orkade inte springa hela varvet så det blev några omgångar promenad men det var bra jobbat. Rocky tyckte det var väldigt konstigt att vi plötsligt skulle gå på vår löprunda.

Löpning #64/2019 4,7 km. Tredje varvet. Vid det här laget var jag rätt slut. Tur det mest blev promenad och bara ungefär 50 steg löpning per kilometer. Det vill till att börja lugnt och öka långsamt när andra ska tränas igång. Pratade i telefon när vi kom hem och glömde så klart att stänga av klockan.

 

This entry was posted in Hundar, Löpning, Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.