Löpning #61/2019

Löpning #61/2019 4,7 km. Var trött efter första varvet med Fille i solen. Latmasken började snurra tanken att det även går att gå redan på väg upp mot vägen hemma, då var nästan hela rundan kvar. Vet inte hur många gånger jag tänkte att promenad var ett bra alternativ till löpning men eftersom jag hade en tid att passa var det bara att springa på. Inte gick det fort men hem kom vi, jag och Rocky, springandes hela vägen. Om jag var trött efter första rundan så var jag ännu tröttare efter den andra. Men, hur trögt och motigt det än känns före och under ett löppass så ångrar jag dem aldrig. Det är så skönt att ha det gjort!

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.