Nyfikna unghästar

Var så trött när jag kom i säng igår att jag nästan somnade på vägen ner mot kudden. Blir en fullständig mental urladdning varje tävling jag roddar sekretariatet för. Missade därmed att ställa väckarklockan. Fick alltså åtminstone en sovmorgon light. Välbehövligt!

Men, fick då brått när jag kom upp. För att spara tid och hinna dricka upp teet tog jag med tekoppen när jag flyttade hästarna. De är för roliga de där unghästarna. De såg direkt att jag hade något nytt i handen och med lite lagom skräckblandad förtjusning ko de fram för att undersöka den främmande tingesten. På bilden är det Skálda från Haargaard som ägnar sig åt undersökande verksamhet.

Har varit till Falköping idag för att byta datorn mot en skyffel och har ägnat mig åt att skyffla sand. Kommer högst troligtvis att somna ovaggad även ikväll…This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.