Lunchpaus på turridning med hundra hästar

Turridning med Steinbjörns Horsetrips på Island.

Varje dag rider vi två olika hästar. En på förmiddagspasset och en annan på eftermiddagspasset. Däremellan är det en kort lunchrast, med betoning på kort, med medhavd packad mackmatsäck som vi gör i ordning till oss själva vid frukosten.

När vi stannar ska alltså alla ca 80 löshästar in i en inhägnad och de hästar vi ridit in i en annan. Ofta finns inte dessa inhägnader utan det stängslas på plats. Det är helt otroligt att alla dessa hästar stannar inom de här fållorna med bara en enkel eltråd utan el. Islandshästar är fantastiska!

 

 

This entry was posted in Island 2019, Islandshästar, Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.