Barngrind för trappan monterad

Alltså det kan tyckas vara en enkel grej men idag har jag, med lite assistans, snickrat fästbräda och monterat en barngrind för trappan. Är så stolt! Jaja, det är lite man tager vad man haver så här på midsommarafton när ingen byggmarknad har öppet men barngrinden är klart att användas och konstruktionen är stabil. I min värld stort, megastort, är mycket nöjd med insatsen med tanke på hur svårt jag har för att få sånt här gjort! Känns bra att något av arbetsmiljötänket jag ägnar mig åt när jag konsultar även smittar privatlivet.

Det fick bli en Lascal KiddyGuard Avant 120 cm från Jollyroom. Snabb leverans och hyfsat enkel att montera när vi väl begrep instruktionsfilmen.

   

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.