Felix använder delvis Snytkatten som madrass

När Snyltkattens nya favoritperson här hemma har åkt iväg på semester duger tydligen matten som sällskap igen. Har annars knappt sett röken av honom de senaste veckorna. Han lever livet med tonårsgos i sängen. Felix tyckte tydligen att det var en bra idé att lägga sig som ett ytterligare lager med Snyltkatten delvis som madrass. Själv väntar jag bara på hur ont min arm som ligger däremellan kommer att göra när de kommer på att de ligger där med närkontakt, Felix surtant och Snyltkatten som tycker att det här faktiskt är hans hus.

This entry was posted in Katter and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.