Sedvanlig röra vid återförening av flocken

Så var Skálda och Audna hämtade och återförenade med flocken hemma. Det är alltid en röra vid återföreningar i en flock. Det ska återigen bestämmas vem som bestämmer över vem. Det är bara Bergthora som som ger blanka sjutton i det där. Värst bråkade som vanligt minst och störst, Audna och Maja. Det skiljer väl en sisådär trehundra kilo. Man skulle kunna tro att det vore en lätt match för Maja men hon är ettrig den där lillskruttan Audna.

 

This entry was posted in Islandshästar, Nordsvensk and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.