Maja är blockhalt och har så ont

Livet ska tydligen fortsätta jävlas ett tag till. Det kan finnas gränser för vad jag ska orka med kan jag tycka. Var iväg igår kväll på en väldigt trevlig vattengympa/yoga på Klitterbadet i Falkenberg tillsammans med sonens sambo. När vi kommit bara en liten bit på väg hem lyste röd varningstriangel på instrumentpanelen tillsammans med informationen “Motorsystemfel service omgående” eller nåt sånt. Röd varningstriangel betyder stanna bilen och kör inte vidare. Alltså parkerades bilen på närmsta Volvoverkstad och sonen fick till sin stora förtjusning köra till Falkenberg för att hämta oss. Det kan vara en givare som är trasig men har ännu inte fått besked om verkstadens dom. Hyperventilerar i väntan på hur dyrt det där kan bli.

Inte nog med det. Maja har varit halt ett tag. Inte när hon gått men när hon travat. I förrgår verkade hon bättre igen. Tog några travsteg utan att visa hälta. Så igår eftermiddag var hon väldigt halt igen. Hade jobbigt att gå men gick i alla fall. Kontaktade veterinären som kom i förmiddags. Då var Maja ännu sämre. Hon hade svårt att gå överhuvudtaget. Febrig och benet var väldigt svullet. Förmodad senskada om vi inte har sån tur så att det är en hovböld. Smärtstillande, antiinflammatoriskt och antibiotika.

This entry was posted in Hästar, Nordsvensk and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.