Löpning #31/2019

Löpning #31 4,7 km. Andra varvet fick Rocky och Skálda följa med. Hon tycker det är roligt att följa med på löprundor Skálda. Tänkte att det kunde vara lagom träning för henne efter söndagens långritt följt av två vilodagar. Hon har bra fart och är väldigt uthållig. Tycker att jag är väl långsam. Hon är duktig som orkar springa hela rundan. Rocky är så trevlig att ha med. Följsam, inget dragande i kopplet. Den enda nackdelen är att han har en tendens att springa i vägen för fötterna och sätta krokben. Lyckades hålla mig på benen ändå. Så skönt att även jag orkade springa hela rundan. Blev lite orolig efter förra gången när jag knappt orkade springa alls på andra varvet.

This entry was posted in Hundar, Islandshästar, Löpning, Träning and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.