Löpning #30/2019

Löpning #30 4,7 km. Det blev en väldigt lång arbetsdag igår. Uppstigning före tuppen 3:45 för avfärd hemifrån 4:30. Tåg till Stockholm. Arbete och möte på Stockholmskontoret. Tåg till Varberg. Anlände hem 21:10. Såna dagar ger efterdyningar, som dagen efter typ. Glömde bort det en stund och kom på att det var läge för löpning. Med viss oro, förra gången kom jag ihåg hur det gått allt för väl, drog vi iväg Fille och jag. Första km brände han av i ett 4:19-tempo. Jisses, det skulle kunna vara så att han försöker ta livet av matten. Det gick i alla fall betydligt bättre än förra gången. Det var för väl. Jobbigt men inte riktigt den nära dödenupplevelse som sist. Gissar att vädret hade en del att göra med det högre tempot. Springer betydligt bättre när det är svinkallt än när det är varmt. Ca 4 plus och lite små snöflingor i början av rundan. Och bästa botemedlet mot dagen efter-känslan. Den var som bortblåst efter löpningen.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.