Löpning #28/2019

Löpning #28/2019 4,7 km. Det har varit krassligt. Idag kändes det tillräckligt bra för att springa igen. Det var 1,5 vecka sen förra rundan och inte var det speciellt mycket sprunget före det heller på ett tag. Om det var en tung runda förra gången var det en näradödenrunda idag. En sommarvarm dag så här i början av april, 20 grader. Helt galet. Alltså det är underbart när det är varmt och skönt väder men det är verkligen vidrigt att springa i. Fille var i alla fall nöjd och glad att få komma ut och springa igen.

En rovfågel gjorde en liten lov och kollade in oss. Kan det vara en röd glada tro?

This entry was posted in Hundar, Löpning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.