Sotis närmar sig det hemska nytillskottet

Katterna är inte speciellt förtjusta i nytillskottet Rocky. En väldigt läskig sak. Första kvällen lös de med sin frånvaro rent generellt. Sen har de börjat komma fram allt mer. Tredje dagen tyckte Sotis att det var tillräckligt tryggt att försöka sig på att närma sig den läskige. På behörigt avstånd när Rocky låg och sov på köksgolvet liksom bara petade Sotis lite på Rockys tass före han sedan vågade sig på att till och med våga nosa på tassen. Sen fick det vara nog med vardagsedge för Sotis.

This entry was posted in Hundar, Katter and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.