Löpning #26/2019

Löpning #26/2019 4,7 km. För att slippa springa tre varv tvingades femtonåringen med på löprundan för att ta Rocky medan jag hade Hugo i linan. Det var faktiskt knappt ens några protester. Om rundan med Fille gick undan var det här rena motsatsen. Det gick väldigt långsamt. Det var löpning i promenadtempo. Precis lagom för Rocky med andra ord. Rocky har en tendens att springa och sätta krokben. En gång lyckades han nästan men jag räddade mig med rappa ben.

Mycket nöjd att ha motionerat en häst, tre hundar och en tonåring, förutom mig själv då. Jag fick mig även ett rejält styrkepass med välbehövlig grovsanering av stallet efter löpningen. Kommer med största sannolikhet att somna ovaggad ikväll…

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.