Löpning #25/2019

Löpning #25/2019 4,7 km. Så här dag nummer tre efter Rocky flyttade in kom det första hundslagsmålet. Det är att räkna med när hundarna ska sätta rangordningen. Fille höll sig undan, det var Hugo och Rocky som gjorde upp. Kan väl kanske inte påstå att Rocky är den smartaste kniven i lådan som inte bara gav sig utan försökte bråka tillbaka. Hugo är inget man som hund bråkar med om det går att undvika. Ett litet blodvite på Rockys nos men inga ytterligare blessyrer. I vilket fall som helst fick det bli motionerande av hundar för att få ur dem lite överskottsenergi. Löpning alltså. Först ut Fille. Han hade tydligen väldigt mycket överskottsenergi för han körde skiten ur matten med ett 4:17 tempo på första kilometern. Sen fick han spår på något som så småningom visade sig vara en promenör (varför finns inte det ypperliga ordet för en människa på promenad..?) Han lugnade sig något när vi sprungit om denne.

 

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.