Det blev en tur till häst till slut

Det var planerat för en strandritt i trevligt sällskap. Vaknade och släppte ut hundarna till ett äckligt regnigt och blåsigt väder. Det kändes verkligen inte som att det var ridväder. Avstyrde strandritten och gick och la mig igen. Gick upp igen lite senare och då hade  vädret tagit sig. Visst, fortfarande blåsigt men solen visade sig. Så det blev en ritt till slut i alla fall. Det blev en lång runda i trevligt sällskap. Bra för Skálda att ta sig an nya utmaningar som att gå på broar över äckligt vatten etc i stabila hästars sällskap. Dock ingen ridning på stranden. Nog för att jag är rätt kaxig vad gäller ridningen men med stranden full av kitesurfare fick den utmaningen vänta till en annan dag.

This entry was posted in Islandshästar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.