Älskade barn, mitt hjärta blöder

Den senaste tiden har varit turbulent. Jag har kämpat för mitt lånade barns bästa. Jag har gjort allt jag bara kan men det hjälpte inte. Någonting som skulle kunnat blivit bra med utgångspunkt från barnets bästa, som är det som jag i min enfald trott ska vara det som gäller i det här landet, blev ett fullständigt kaos för barnet. Den här dagen har varit en av de värsta jag har varit med om. Jag har vinkat av ett litet barn med stora svårigheter för återförening med en familj barnet inte längre känner, utan möjlighet för barnet att först få knyta an. Jag hoppas innerligt att den tid vi fick tillsammans har gett barnet tillräcklig styrka och trygghet för att klara av att hantera ännu ett svårt trauma.

Älskade barn, mitt hjärta blöder!

This entry was posted in Familjehem and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.