Löpning #11/2019

Löpning #11/2019 4,7 km. Ställde klockan extra tidigt för att jag skulle få se superblodmånen. Till min stora besvikelse kom jag ut till regn och en molntung himmel. Inte ett spår av någon superblodmåne. Stor besvikelse! Så en simulant till yngste barn som blev hemma från skolan. Den lugna dagen jag hade sett fram emot efter en energikrävande helg uteblev. Regnet övergick till snöblandat regn till lite snö och sen blask. Tog mig i alla fall ut och sprang på eftermiddagen. Första rundan med draghunden. Han sprang på som vanligt. Hängde på efter bästa förmåga. Så ringde mobilen. Ett viktigt samtal som fick tas i farten. Det är inte helt lätt att springa med en galen draghund och samtidigt försöka prata i telefon. Draghunden har noll förståelse för att dra ner på farten. Inte var det ett direkt snabbt avklarat samtal heller. Nästan halva rundan tog det innan det var färdigt. Var mer eller mindre slut när vi kom hem och jag skulle ladda om för ännu ett varv med Hugo.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.