Snyltkatten intog mattens säng till Hugos förtret

Snyltkatten flyttar hela tiden fram sina positioner i Rucklet. Ikväll intog han bästa platsen i mattens säng. Kudden. Hugo blev synnerligen stressad över detta förskräckliga tilltag. Inte blev det bättre av att även Simba låg där. Dessutom där Hugo vill ha ensamrätt. Simba gav upp först när Hugo högljutt beklagade sig. Så länge matten passade låg Snyltkatten kvar. När matten fortsatte med kvällsbestyren tog Snyltkatten det säkra före det osäkra och återgick till femtonåringens säng.

This entry was posted in Hundar, Katter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.