Löpning #9/2019

Löpning #9/2019 4,7 km. En dag som skulle gå åt till möten utan möjlighet att springa blev plötsligt att eftermiddagens möten ställdes in och en möjlighet att ta vara på det härliga soliga kylslagna vädret. Inte hade jag hunnit äta nåt sedan tidig frukost men tänkte att det var viktigare att komma ut och springa än att äta. Första kilometern tänkte jag att fy sjutton vad trögt det går. Förstod varför vid första kilometertiden. Var länge sen draghunden körde så hårt med matten, 4,21 minuter tog den där kilometern. Inte underligt att jag tyckte att det var jobbigt. Det var tydligen grejen för att snäppa upp tiden, hungrig och kallt. Ett par minus var det kanske. Läste häromdagen en artikel om att prestationsförmågan vid löpning och tiderna sjunker ju kallare det är. Det gäller tydligen inte för mig. För jag sprang rundan snabbare än på väldigt länge, 4,47 min/km. Ska man vara kärringen motvalls så är det väl lika bra att vara det rätt överlag. Det här var nära nog perfekt löpväder.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.