Löpning #7/2019

Löpning #7/2019 4,7 km. Hade varit väldigt lätt att hoppa över löpningen idag. Kroppen var inte riktigt på banan. Den är ändå snäll som tar mig runt 2 x 4,7 km trots att den inte alls är på humör. Det där att bara sova 4 h per natt verkar jag vara för gammal för numera…

Det hade börjat snöa när jag bytte om. Valde skor efter det så det fick bli Saucony Peregrine. De där alldeles lysande blå. Det fortsatte snöa hela rundan, så där små små snöflingor. Var alldeles vitt ute före vi var hemma igen.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.