Löpning #79/2018 Sista för året

#79/2018 4,7 km. Andra rundan för den här nyårsafton och den allra sista för det här året. En lugn runda med Hugo. Den äldre som tränar för specialvarvet sprang med. Den yngste skulle absolut också springa med. Han kroknade redan efter ca 150 m, vände och väntade hemma istället. 14-åringen tvingades ut på en cykelrunda.

Så en summering av det här löparåret 2018. Det började segt. Inte lätt att komma ut och springa med min lille placering som tog mycket tid och energi. Sprang med honom i löparvagn ett tag för att komma ut nåt. Tog mig i alla fall runt Göteborgsvarvet även om jag var rätt otränad. Skadade knät i juli och sen ingen löpning alls förrän rehablöpning påbörjades i oktober. Rehabbandet har gått bra ur löparsynpunkt även om jag kanske möjligtvis eventuellt inte riktigt höll den långsamma upptrappningen som var enligt schemat. Klarar nu att springa nästan en mil fast det är fortfarande nåt som är fel för det går inte att böja knät som det ska. Hade som mål att springa 50 mil under året. Med knäskadan sket det sig men har i alla fall tragglat mig igenom 40 mil. Det är med tanke på skadan och det liv jag lever inte fy skam. Riktigt duktigt till och med. Heja mig!

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.