Löpning #76 och 77/2018

#76/2018 4,7 km. Var trött idag. Undrar om det är någon förkylning eller nåt som spökar utan att riktigt bryta ut. Höll ändå ett hyfsat tempo men fick gå över motorvägen eftersom det var en något stirrig häst som passerade strax framför mig. Vill inte gärna orsaka en olycka med att rusa förbi. Efter motorvägsbron var passerad kunde vi springa på igen. Fick med fjortisen på cykel. Han började efter mig och draghunden, kom ikapp och förbi vid knappt 1 km. Draghunden fick fart för att försöka komma ikapp cykeln tills fjortisen kom på att han kunde ta en annan väg så att jag skulle slippa springa ihjäl mig. Det var vänligt.

Glömde mobilen hemma (ve och fasa vilken tur jag överlevde) så det blev inget förevigande av draghunden.

Det var inte så där så att jag längtade ut på ytterligare en runda men så fick det bli…

#77/2018 5,4 km. I sällskap av Hugo och 19-åringen. Hugo fick fart, eller åtminstone fart för att vara Hugo, när han sniffade in att grannhunden gått framför precis före. Det är inte ofta han hamnar i tätposition. Grannhunden vek av lagom tills vi kom lufsande och vi kunde springa förbi. Sen lade sig 19-åringen och drog en bit framför. Såg att han började krokna. Så höll det på att gå åt skogen när Hugo trasslade in tassen i kopplet och nära på fällde mig pladask. Lyckades få i händerna i backen och räddade upp mig före jag stöp mer än så. Vi sprang på men så upptäckte jag att jag bara hade en vante. Bara att vända tillbaka för att leta vante. Hugo var inte helt med på noterna att vända och springa tillbaka igen. Det brukar inte ingå i rutinen. Fick mer eller mindre släpa med honom den halva kilometern tillbaka där incidenten inträffade och vanten låg. Efter 19-åringen vilat medan jag och Hugo letade vante orkade han springa en bit igen tills han kroknade helt och gick sista biten hem. Hugo och jag tuffade på.

Hugo kvalar nog in i toppskiktet med längsta flåsande tungan.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.