Löpning #68/2018

#68/2018 4,7 km. Första rundan efter sommarens knäskada som jag inte loggar som rehablöpning. Det känns skönt!

När jag skulle leta löparsko i julklapp till ett av barnen råkade jag trilla över ett par Saucony Peregrine 7 Ice. Har varit på jakt efter skor som inte innebär livsfara i kombination med halt underlag och att springa med draghund. Idag var det premiärtur. Kändes konstigt att springa med en så här stabil sko igen. Det var länge sedan. Har sprungit i Nike Free i många år nu men Saucony gör bekväma skor. Så är det. Har bara blivit besviken en gång på ett par Saucony löparskor men de funkar nu fint som gymskor.

Det är ofta ett svårt underlag här på Hallandskusten under vintertid. Is och halt men direkt på asfalten. Då fungerar det dåligt att springa med dubbskor. Jag hoppas att de här ska kunna fungera hyfsat. Åtminstone så bra så att jag håller mig på benen.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.