Löpning #64/2018 Rehablöpning del 1

#64/2018 4,7 km rehablöpning del 1. Jaaaa, äntligen var det dags för lite löpning non-stop utan promenadintervaller inblandat. 15-20 minuters löpning i ett sträck stod på programmet. Slirade lite eftersom åsnerundan idag tog drygt 24minuter med snittempo 5:10 min/km tillsammans med draghunden. Tyckte att det gick hyfsat lätt tills jag tittade på klockan och konstaterade 15 minuter vilket innebär att jag egentligen skulle kunna sluta springa och då blev det plötsligt jobbigt. Jaja inte gav jag upp utan sprang på resten av vägen hem också. Det är lite samma som att jag har haft som mål att springa första milen på Göteborgsvarvet på under timmen och sen när det är klart har all motivation runnit av för den dryga milen som är kvar. Får kanske ta mig en funderare över hur jag sätter mina mål…

Efter löpning är de något lugnare de där jyckarna.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.