Löpning #63/2018 Rehablöpning del 2

#63/2018 4,7 km rehablöpning del 2. Det är löprundor i sånt här väder som skiljer löparagnarna från vetet. Första rundan med Fille var liksom bara så där dimmigt fuktig. När jag drog iväg på den här andra rundan med Hugo, då regnade det. Var plaskevåt om föttterna när jag kom hem igen. Underligt ändå vad de här träningskläderna klarar att hålla värmen trots att de egentligen är mer eller mindre dyblöta.

10-minutersintervaller med 5 minuters promenad emellan. Inte går det fort med Hugo men det går framåt i alla fall. Skiljer knappt alls mellan promenadtempot och löpningen. Det är i löpsteg i promenadtempo. Jaja han gör så gott han kan. Är glad att han klarar rundorna överhuvudtaget. Blev lite orolig när jag började halta för ett tag sen men det visar han inga tendenser till nu.

Fille har när jag kommer hem igen efter andra rundan med Hugo helt glömt att hans runda redan är avklarad och hoppas varje gång att det är hans tur att springa igen. Han kommer att bli grymt besviken när det bara blir den korta rundan nästa gång.

 

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.