Löpning #62/2018 Rehablöpning del 1

#62/2018 7 km rehablöpning del 1. Lyckades få hit rörmokaren för att kolla avloppspumpen direkt på morgonen. Rörmokaren konstaterade elfel. Pumpen gick nämligen finfint i ett annat uttag. Skyndade mig ut att springa för att hinna före elektrikern skulle dyka upp annars skulle det förmodligen inte hinnas med någon löpning alls. Det var motigt att springa. Insåg efter en stunds funderande att jag sett en timme fel på klockan. Att springa före kl 9 på morgonen är inte att rekommendera. Jag fick helt enkelt uthärda. Istället för som förra rundan tänka att nästa upptrappning när jag ska springa 20 minuter kommer att gå finfint var morgonens upplevelse, när ska de där tio minuterna ta slut så jag får gå igen.

Grått och blött väder men rätt varmt.

Det borde vara sista passet med 10-minuters intervaller löpning mellan 5 minuters promenad. Nästa fas är 15-20 minuters jogg 2 gånger per vecka. Hoppla hur ska jag lyckas hålla det..? Undrar om jag vågar köra ett sånt intervall med respektive hund. 20 minuters jogg, det bli nästan hela rundan på 4,7 km med Fille om vi springer från start och några minuters promenad på slutet men sen är det Hugo kvar. Om det går i så långsamt tempo som promenadtempo vid löpningen borde det väl nästan räknas som promenad..? Å andra sidan kan jag stanna kvar på tio-minutersintervallerna med Hugo några gånger till. Så får det nog bli.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.