Halva Rucklet strömlöst

En lång dag med bilkörning tur och retur Jönköping. Livet med en liten autistkille kan vara oerhört prövande. Skulle tippa att jag har hanterat eller avvärjt minst ett trettiotal konflikter under dagen. På Biltema i Jönköping försökte personalen avvisa oss för att barnet var för stökigt men backade efter en kort pratstund kring svårigheter pga NPF-problematik. När just den konflikten var löst och barnet glatt fikade ringde 24:an och meddelade att halva huset var strömlöst, bl a frysen, och att jordfelsbrytaren slagit ut. Den planerade rundan på Gekås på vägen hem fick ställas in för att åka hem och felsöka. Hade moraliskt telefonstöd av elektrikerkompisen under felsökningen. Kunde inte komma fram till vad felet var eftersom jordfelsbrytaren slog ut för två olika säkringar, inte samtidigt utan vid två felsökningsförsök efter varandra. Så ikväll får avloppspumpen vila så får fibern vila i natt. Så hoppas jag att frysen får ha el hela tiden. Nya tag i morgon.

Ibland kan livet i Rucklet kännas rätt tröstlöst. Mycket krångel är det. Tur att den känslan trots allt krångel och alla missöden ändå brukar vara rätt snabbt övergående.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.