Ska det krångla så ska det väl krångla

Ska det krångla så ska det väl krångla. Käkade lakritskola för att försöka hålla mig vaken i natt när jag kämpade med att bli färdig med en deadline som tvunget skulle vara mottagarna tillhanda i morse. Det var en dålig idé. Det där med kolan alltså. Kollegorna var förhoppningsvis glada att de fick sitt underlag. Den sista kolan, eller snarare den sista kolan jag försökte äta, tog med sig stora delar av en tand. Lätt panikslagen ringde jag tandläkaren i morse och fick komma på ett återbud direkt. Det visade sig vara en stor lagning som kolan tagit med sig. Tur det för nu är tanden fixad igen. Behövdes inte ens någon bedövning. Mycket nöjd med det och drygt 1700 spänn fattigare.

Gick ut för att kolla till pannan när jag kom hem från tandläkaren. Då stod den och pep och beklagade sig. Överhettningsskyddet hade slagit ut och pannan stannat. Det fick bli meck med panna och sotning av densamma. Kul, verkligen kul.

Packade jag upp den nya Garmin Fenix 5S som jag beställde till ett väldigt bra pris på Black Friday. Det visade sig att jag i brådskan med deadlinen jag höll på med så klart inte kollade ordentligt vad jag beställde så det kom hem en vit klocka istället för svart som jag trodde att jag beställt. Inte nog med att det är rätt fult redan från början med vitt armband. Den kommer inte att vara vit speciellt länge här i Rucklet. Vitt är ingen bra kombo med varken mig eller livet i Rucklet. Försökte få byta den till en svart men det fick jag inte utan att betala normalpris för den nya klockan. Jaja, i värsta fall får jag väl köpa annat armband.

När jag nu traskat runt med den en stund på armen så kanske det inte är så tokigt med vitt i alla fall. Fast den är monsterstor på min klena handled. 🙂

Sen kom det allra största irritationsmomentet. Jag lyckades inte para ihop klockan med telefonen. Skulle skriva in en kod. Kom inte på att det så klart visades en kod på klockan som skulle skrivas in i telefonen. Hehe ibland är jag dummare än tåget…

Det är en del funktioner på den där klockan. Frågan är om jag kommer använda fler än några få.

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.