Löpning #59/2018 Rehablöpning del 2

#59/2018 4,7 km rehablöpning del 2. Jahapp det var inte första gången jag glömde stänga av runkeeper när jag kom hem… Löpning med Hugo. Eller löpning och löpning. Det går knappt snabbare när vi springer än när vi går men springer gör vi i vart fall. Femminutersintervaller blev det på Hugorundan. Vill till att inte belasta knät för hårt så att det blir bakslag. Det går så bra med rehabbandet.

Tog på pannlampa inför Hugorundan eftersom det blivit rätt mörkt. Inte för att jag använde den mer än vid möte med bilar och för fotograferande av Hugo. Det är bra med lite hjärnträning att springa när det är mörkt. Lite lagom vardagsedge när det är grus- och asfalt.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.