Löpning #58/2018 Rehablöpning del 1

#58/2018 7,2 km rehablöpning del 1. Eftermiddagens skypemöte drog ut på tiden men struntade i att det började skymma och drog iväg med draghunden bör mötet väl var avslutat. Ett för mig härligt löparväder, runt nollan, torrt och skymning. Det är nästan när det går som bäst. Jag har väl antagligen brått att få löpningen överstökad så att jag får komma hem igen. Så gick det faktiskt lite rappt bitvis. Det här var andra rehabpasset med promenad 5 min och löpning 10 minuter. Nu ska jag visserligen bara springa 2×10 min men det fick bli löpning sista biten hem också, ca 6 minuter till.

Under de fem minuternas promenad tror draghunden att han är ute på någon jädra söndagspromenad och irrar sniffandes runt. Sånt har vi inte tid med när vi är ute på träning!

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.