Hejdå Stensjöstrand för i år

Tyckte att det var dags att flytta hästarna från den fantastiska hagen i naturreservatet Stensjöstrand. Hästarna tyckte inte att det var dags att flytta än även fast det redan hunnit bli slutet av november och varit frostiga nätter. De sprang helt enkelt iväg när vi nästan kommit fram till dem där uppe på berget. De var verkligen inte sugna på att åka därifrån. De sprang iväg allra längst bort i hagen. Där väntade de och tillät mot godsaksmutor att vi kom nära så att grimmor kom på och vi kunde går mot hästtransporterna. Hästarna skötte sig alldeles lysande och gick snällt på transporterna. Var nog den snabbaste lastningen någonsin när hästarna ska hem från Stensjöstrand. Det var dagens motion, en långpromenad i Stensjöstrand.

Hittade en bit lös taggtråd som låg och skräpade på marken där i Stensjöstrand. Väldigt farligt. Den är nu omhändertagen.

This entry was posted in Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.