Svär ve och förbannelse över prokrastineringen

Konstaterade härom dagen att jag är en mästare på prokrastinering. Ikväll svär jag ve och förbannelse över denna prokrastinering. Det dryga dygnet som jag fått barnledigt från det yngre barnet kommer att gå åt till att jobba, jobba och sen jobba lite till. Det ena rapportutkastet börjar att ta form men är långt ifrån färdigt. Den andra rapporten är ännu inte påbörjad. Det där med att jobba halvtid går så där. Är redan uppe i en full 40-timmarsvecka och många timmar till kommer det att bli före den här helgen är över.

Tröstar mig i jobbandet så här på sena fredagskvällen med lite godis. Framför allt de där goda isländska lakritschokladkolorna, Bingo, är smarriga.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.