Löpning #57/2018 Rehablöpning del 2

#57/2018 4,7 km rehablöpning del 2. Så varv nummer två med Hugo. Vågade mig inte på att öka löpningen även på andra varvet. Är ju lite rädd för den där sjukgymnasten även om jag är släppt vind för våg nu. Höll mig till det förra med 5 min promenad och 5 min löpning. Hinner med tre intervall löpning på den här rundan och lyckas få in alla tre backar som finns i varsitt löpintervall. Inte går det fort med Hugo men det går i alla fall framåt.

Det blir totalt lite drygt 45 minuters löpning varvat med promenad. Kanske tur det är slut med sjukgymnasten, det hade jag nog inte vågat berätta. 🙂

Knappt en mil till jämfört med dagens träning så har jag gjort Göteborgsvarvet.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.