Löpning #56/2018 Rehablöpning del 1

#56/2018 7,2 km rehablöpning del 1. Kände efter riktigt ordentligt och nog var jag lite sjuk så att jag skulle slippa löprundan..? Nähäpp, det var jag inte! Ut i ett härligt krispigt, frostigt väder. Så tänkte jag ända tills jag kom på att jag satt fast i andra änden av en galen draghund och frosten var halkig. Höll mig på benen men frågan om lämpliga skor för halkigt underlag i kombination med galen draghund aktualiserades. Tips någon på sköna skor med lågt drop och bra grepp mot underlaget?

Det var dags att snäppa upp rehablöpningen till 5 min promenad och 10 minuter löpning varvat. För att hinna med två 1o-minuters löpintervall fick det bli en längre runda, 7,2 km. Slirade som vanligt lite på det där schemat och sprang de sista sex minuterna också så att jag skulle komma hem någon gång. Gick förvånansvärt bra. Blir kanske tyngre nästa gång. Något värre nu fram på kvällskvisten. Knät är inte helt med på noterna.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.