Gymträning är tråkigt och avtalet ännu tråkigare

Eftersom sjukgymnasten bestämt att jag behöver träna styrketräning på gym så uppsöktes i förmiddags ortens lokala lite större gym. Gjorde det jag skulle, cyklade motsvarande 5 km. Tränade de övningar jag kom ihåg att jag skulle göra. Tror faktiskt rent av att jag kom ihåg allihop. Avslutade med crosstrainern motsvarande två km. Kan konstatera att det verkligen är tråkigt att träna på gym men avtalet med träningsföretaget ännu tråkigare. Ska det verkligen vara nödvändigt att binda upp mig för ett helt år, ca 3600 kr, för att komma ner i en rimlig månadskostnad när risken finns att jag inte står ut..? Vad är det med träningslokalsföretag vars avtal nästan liknar ocker med bindningstider på ett år? Varför ska jag behöva binda upp mig ett helt år istället för löpande månadsbetalning tills jag säger upp tjänsten? Har de ett så dåligt utbud att de måste tvinga kvar sina kunder istället för att kunderna faktiskt vill fortsätta träna hos dem? Hur många är det inte som efter nyårslöftet om att trimma sina kroppar skriver på dessa dyra avtal med ett års bindningstid för att efter ett par månader sluta gå dit men får fortsätta att betala resten av året. Ska fundera några dagar till hur jag ska göra med det där gymmet…

This entry was posted in Träning and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.