Riva tapet och slipa – kontoret ska bli ett rum

Fick för mig i somras att jag skulle renovera genomgångsrummet/kontoret och göra om det till ett litet rum med sängplatser. Projektet gick i stå men nu har jag tydligen hittat lite motivation igen. Det har börjat rivas tapet och slipas väggar igen. Får se hur länge motivationen håller i sig den här gången. Det hade varit trevligt om den kunde vara fram till färdigställt rum eftersom resten av huset är belamrat av all skit som stod i rummet. Fast det ska jag nog inte ha allt för höga förhoppningar om… har en känsla av att det där blir ett evighetsprojekt. Det är så träligt med de där tretexskivorna med x-antal lager tapet på.

This entry was posted in Renovering and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.