Löpning #47/2018 Rehablöpning del 2

#47/2018 4,7 km rehablöpning. Skulle bli en andra promenadrunda med det yngre barnet efter den första rehablöpningen. Innan vi ens hade kommit upp till vägen kom den lille på att ojojoj vad han hade ont i ryggen, simulant! Kände direkt att det skulle kosta mycket negativ energi att få med honom på rundan så han fick gå hem och jag fick en runda ensam med Hugo. Efter ytterligare en bit kom jag på att då kunde jag ju springa väldigt långsamma fem minutersintervaller med Hugo och satte på runkeeper. Det blev tre x fem minuters löpning till.Det betyder att det blev totalt 30 minuters löpning idag. Bra jobbat… eller inte. Okej, det här är inget som jag kommer att prata högt om med sjukgymnasten för det var strikta order därifrån att följa rehabprogrammet. Hugo kämpar på bra, han trivs betydligt bättre nu när det är kallare. Sista promenadbiten hem blev jag uppringd av en kollega. Sedan pratade vi jobb så att jag så klart glömde stänga av runkeeper. Så det blev en konstig logg…

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.