Löpning #45/2018 Rehablöpning

#45/2018 4,7 km rehablöpning. Löpningen i förrgår. Rehabträning på gym med sjukgymnast igår och hundpromenad idag. Knät funkar rätt bra så länge jag inte försöker böja eller vrida på det.

Löpningen var det. Tonåringen hade huvudvärk i torsdags och åkte hem tidigare från skolan. Hemma fick han bara vända i dörren så tvingades han med på min rehablöpningsrunda. Rörelse är bästa medicinen mot spänningshuvudvärk som jag gissade att det var han hade. Han kämpade på bra. Två minuters promenad + två minuters löpning, åtta gånger löpningsintervall totalt. Till och med Hugo kämpade på bra och klarade alla åtta springintervallerna. Långsamt men ändå. Den här rehablöpningen verkar vara bra för alla i Rucklet. Sjukgymnasten bannade lite dock. Det var tydligen de där fem minuternas promenad mellan löpningsintervallen som var det viktigaste, så näst på tur står att öka antalet minuter med löpning till fem och hålla fem minuters promenad däremellan. Hua, hur ska jag orka springa hela fem minuter..?

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.