Kökslådan på plats igen efter haveriet

Kökslådan med glas och temuggar i havererade för fem dagar sedan. Kors i hela taket när jag idag på förmiddagen tog tag i projektet “montera tillbaka kökslåda”. Så här bara fem dagar senare istället för det sedvanliga utsträckta ångestmomentet att ta mig över när jag ska ge mig ut på okänd mark. Det som kan ta år i vanliga fall. Det började inte så bra när jag bara försökte skruva längre skruv i de befintliga hålen som gått sönder. Lådan hamnade för högt upp. Fick tänka om. Kom på den eminenta idén att skruva i skruvarna som satt i från början även om de inte satt så bra. Då hamnade lådan i stort sett i rätt läge. Jaja inte är det varken helt rakt eller perfekt men jag är skitnöjd att jag fick lådan på plats utan att det ser värre ut än så här. Skitnöjd! Nu jädrar hoppas jag att den sitter som berget. Det är i alla fall hur mycket skruv som helst nu. Passade även på att skruva fast de andra två lådorna i samma skåpstomme så nu ska det förhoppningsvis inte bli några fler otrevliga överraskningar med glaskross på ett bra tag. Får köpa fler skruv så att jag kan skruva fast resten av lådorna i köket också.

Det där ordspråket att det inte finns något ont som inte har något gott med sig, det stämmer faktiskt rätt ofta. Ok, det var en massa glas och muggar som gick sönder men det blev städat i inte bara den lådan som gick sönder. De andra två fick sig en uppfräschning även de. Nu är det ordning i alla tre. Åtminstone en stund. Dessutom fick jag undan lite från den överfulla köksbänken när jag roddat om i skåp och lådor som följd av haveriet.

This entry was posted in Missöden, Renovering and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.