Inget vatten i kranen

Dagen började inte speciellt bra med glas och tekoppskross. Det var inte speciellt kul. Kvällen blev inte så bra den heller. Skulle bara ut och kolla till stallet, ge hästarna halm att tugga på och fylla på vattnet. Det kom inte en droppe ur kranen. Gick in för att kolla inne i köket. Inte en vattendroppe ur kranen. Gick ut och kollade så att allt såg rätt ut vid det inkommande vattnet. Där syntes inga konstigheter. Ringde grannen som också var rutan vatten. Konstaterade att det i alla fall var skönt att det inte var något fel hemma hos mig. Det visade sig att en annan granne längre bort grävt sönder stamledningen. Riset som skulle vara till grytan fanns alltså inget vatten till att koka i. Det blev en alternativ middag. Den yngste fick mackor. Tonåringen fick ostrullar, salami, plommonpaj och glass. Själv fick jag lite ost, plommonpaj och hemgjord vaniljsås med konsistens som slime ungefär. Gott var det i vilket fall. Vattnet kom tillbaka till slut. Det var tur. Tänk vilken otrolig lyx det är att ha vatten i kranen!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.